Szalay Ádám

A tv2 Napló című televíziós műsor főszerkesztője, valamint a hazánkban egyre népszerűbb Sikerkód nevű motivációs rendszer vezető trénere. Ennek keretében az ismert amerikai siker-coach, Jack Canfield (Erőleves a léleknek könyvsorozat szerzője és az egyik kulcsszereplő a Titokban is.) módszerét oktatja Magyarországon.

[clear]

Szalay Ádám Jack CanfielddelÁdám egy komolyabb személyes mélypontnak “köszönhetően” Jack Canfield célkitűzési-célmegvalósítási rendszerét tanulmányozta és sajátította el először Jack könyvéből, majd személyesen egyik tréningjén. Élete mérföldköve volt ez a tréning, ahol felismerte, hogy életében csak akkor történhet változás, ha 100% felelősséget vállal.

A tanítottak és ebből eredő saját tapasztalatai akkora hatással voltak rá, hogy 2009-2010-ben az Egyesült Államokban elvégezte  Jack trénerképzőjét. A felelősség vállalásával visszavesszük életünkbe az irányítást és ezzel a hozzáállással nem vagyunk többé áldozatok .

[clear]

SikerkódRendkívül fontosnak és szükségesnek tartja ezen gondolkodás által vezérelt életvitel elterjesztését hazánkban gyermekei és a jövő nemzedéke érdekében. Ezért hozta létre legfőbb támogatójával és ösztönzőjével, feleségével (Vietorisz Szilvia, NLP-mester), a Sikerkód nevű motivációs rendszert. “Meg kell tanítani az embereket – jöjjenek akár munkavállalóként egy-egy céges Sikerkód tréningre, vagy lelkes önfejlesztőként egy lakossági tanfolyamunkra – hogy igenis rajtuk múlik.” Az élet bármely területén sikeres lehet valaki és az ehhez szükséges eszközök, képességek tanulhatók, akár egy iskolai tananyag sok-sok gyakorlással karöltve.

[clear]

Szalay Ádám gyerekekkel“Elfogadom, elviselem, hogy én vagyok a felelős a körülményeimért, akár tetszenek nekem azok, akár nem. És hogy miért jó mindez? Azért, mert visszakapom az irányítást az életem felett. Ha a körülmények áldozata vagyok, nem tudok változtatni, áldozat maradok. Ha viszont felelős vagyok, változtathatok.”

(Szalay Ádám)

 

www.Sikerkód.hu