Szabó Péter

Sikertoktató, tréner, az “Állj félre a saját utadból” c. bestseller szerzőjeSzabó Péter effekt 164x275

Már egészen fiatalon elért mindent, amire a legtöbb ember vágyik. Több, mint 1500 ember munkáját irányította, hatalmas fizetést kapott, csodálatos házban élt, és gyönyörű autóval járt.
Amint felismerte, hogy többre vágyik, mint ez a fajta siker, egy hétfő reggel felmondott.
Most már az álmát éli minden nap: szemináriumokat tart, könyvet ír, és legdrágább kincseivel, két fantasztikus kisfiával és csodálatos feleségével tölti idejének nagy részét.

Azt tűzte ki élete céljául, hogy több mint egy millió emberhez juttatja el üzenetét, miszerint bármit elérhetsz az életben, ha tudod, hogy mit akarsz, égő vággyal akarod azt, és hajlandó vagy megfizetni az árát!

Mottója: “Ne attól félj, hogy az életed véget ér, hanem attól, hogy sosem fog elkezdődni!”

Állj félre a saját utadbólLegfőbb célja az életben, hogy felnyissa az emberek szemét mindarra a csodára, amit az Élet felajánl számukra! Meggyőződése, hogy minden ember akkor kezdi el igazán élvezni az életet, ha megtalálja a személyes küldetését.

“Képzelj el egy hattyút, ahogy ringatózik a vízen. Milyen látvány? Fenséges, tiszteletet parancsoló, igaz? Akkor most képzeld el kérlek ugyanezt a hattyút, ahogy benevez a százméteres síkfutásra… Milyen esetlenné válik, ugye? Mindannyiunknak meg kell találnunk, hogyan válhatunk kecses hattyúvá! :-) “…

Véleménye szerint kiegészítésre szorul az a régi mondás, miszerint az 1000 mérföldes utazás is az első lépéssel kezdődik, hiszen egy 1000 mérföldes utazás előtt is először meg kell néznünk, hogy hol vagyunk, el kell határoznunk, hogy hová is tartunk, nehogy rossz irányba induljunk el.

Mégis hány olyan ember van, akinek fogalma sincs a jelenlegi helyzetéről, képességeiről, erősségeiről?

És vajon hány olyan ember van, akinek fogalma sincs, hova akar eljutni, mire vágyik, mik a céljai?

SikertérképHa fogalmuk sincs hova akarnak eljutni, mégis hogyan juthatnának el oda…

Ezekre a kérdésekre válaszként született a SIKERTÉRKÉP tréning sorozat.