Robin Sharma

A világ egyik legelismertebb vezető tanácsadója

 

guru_robin sharma

Robin Sharma kanadai születésű világhírű író és vezető tanácsadó. Fiatalon ügyvédi diplomát szerzett. Kiemelkedően sikeres volt ugyan a szakmájában, de túlhajszolttá vált és nem élvezte, amit csinál. Miután kilépett, saját maga adta ki első két könyvét. A legelső szemináriumán 23 résztvevő volt, amiből 21 az ő saját családtagja volt.

688067_4

 

 

 

 

A szerzetes, aki eladta a Ferrariját című könyvével ugrott a toplisták élére, azóta 11 bestseller könyvet adott ki. A könyvei jelenleg több mint 60 országban közel 70 nyelven érhetőek el, ezzel a világ egyik legolvasottabb írójává vált. Előadásait többezren hallgatják élőben és többszázezren követik Facebookon és egyéb online fórumokon nap mint nap.

Robin Sharma

 

 

Idézetek a könyveiből és az előadásaiból:
“Az úgynevezett szerencsés fordulat nem más, mint okos döntéseink váratlan gyümölcse”
“Az is döntés, ha semmit nem teszel.”
“Ha a saját példáddal vezetsz, az az egyik legerőteljesebb eszköz, hogy pozitívan befolyásold mások változását.”
“Ne feledd, sosem túl késő olyan emberré válni, amilyen mindig is lenni akartál.”

 

robin-sharma_jpg_460x345_q85A rang nélküli vezető – Libri.hu ajánlása:
“Robin Sharma tudhat valamit. Sőt, valami olyant, ami nagyon is kifizetodik az üzleti életben. Olyan cégek, szervezetek kérték fel vezetői tanácsadónak, mint a Microsoft, a GE, a Nike, a FedEx és az IBM vagy a Yale egyetem, az amerikai vöröskereszt és a Fiatal elnökök szervezete. Most mi is ízelítőt kaphatunk tudásából, amelyet eddig csak a világcégekkel osztott meg. Vezess rang nélkül! – hirdeti Sharma, és ebben minden benne van. A villámgyors, szinte követhetetlen tempójú változások közepette csak azoknak a szervezetek van esélye talpon maradni, amelyeknek minden dolgozója igazi vezetőként gondolkodik és cselekszik. Beosztásától függetlenül is a legjobb tudását adja. Nem nehéz felfogni, miért jó ez a cégnek. De miért jó az egyszerű dolgozónak? Sharma, a világhíres életmódguru hisz a viszonzás törvényében. Meggyőződése, hogy a kiemelkedő teljesítményt kiemelkedően viszonozza a társadalom, a kollégák, a vásárlók, a management. Tanácsok sorával segít bennünket, miként szabadítsuk ki, vezessük napvilágra belső vezetőnket, hogyan éljünk, dolgozzunk, gondolkodjunk győztesként. Miként tanítsuk meg agyunkat arra, hogy kifogások helyett megoldásokat találjon, és a legjobbat adhassuk környezetünknek. Ez a könyv nem pusztán az üzleti életről szól. Sharma a teljességre törekvő, boldog élet receptjét adja meg. És ez nem csak a Microsoftnak vagy az IBM-nek fontos, hanem Önnek is! A szerző könyvei 60 ország 75 nyelvén több mint öt millió példányban jelentek meg.”