Nagy Gergely

Az OpcioGuru alapítója, opciós kereskedési tréner

png;base64c2809b23829b68acAnnak ellenére, hogy 12 évig IT vezetőként dolgozott, és soha nem kapott pénzügyi vagy tőzsdei képzést, ma egyike a legsikeresebb hazai tőzsdei oktatóknak és kereskedőknek. Saját tapasztalatait felhasználva tanulni vágyók százait vezeti be az opciós kereskedés rejtelmeibe.

Már 22 évesen megvolt mindene, amire a legtöbben vágynak –  jól fizető középvezetői állás, stabil háttér – mégis hajlandó volt feladni mindent azért, hogy szabadon azzal foglalkozhasson, amivel igazán szeretne: a tőzsdével és az opciózással.

Több mint 8 éves opciós kereskedési tapasztalattal rendelkezik, és több mint 18 éve tanulmányozza a különféle motivációs, önfejlesztő és önismereti területeket, tanításokat. Ezt a komplex tudást hívja segítségül, amikor segít másoknak is, hogy sikeresebb kereskedők, elégedettebb emberek lehessenek.

A három legfontosabb érték az életében a szabadság, a család és az, hogy másokon is segíthessen. Ez utóbbi vezérelte, amikor megalapította saját cégét, amely keretein belül folyamatosan oktatásokat tart, és lassan 6 éve blog formájában is megosztja tapasztalatait azokkal, akik a kereskedésben találták meg a saját útjukat..og-logo

“…tedd fel magadnak a kérdést, hol leszel 5-10 év múlva ha azt teszed, amit eddig. Ne feledd, ha azt teszed, amit eddig, azt kapod amit eddig. A siker ugyanis nem valami, hanem valaki. Te lehetsz, ha akarod.”