Borsos Bence

Bence 1000x1500A Nincs Többé Jófiú! társalapítójaGyerekkorától kezdve környezete rendkívül sikeresnek és magabiztosnak gondolta, aki ha valamit a fejébe vesz, azt megvalósítja. Mélyen belül viszont érzett magában egy folyamatos elégedetlenséget, és úgy gondolta, mindig újabb és újabb, egyre nagyobb eredményeket kell elérnie ahhoz, hogy értékesnek érezhesse saját magát.

ntjfTöbb kudarcélmény és a rendszeres önfejlesztés hatására felismerte, hogy hamis alapokra helyezte az önbecsülését, az eredményeitől tette függővé azt.

Azóta azon dolgozik, hogy minél több embert ráébresszen arra, hogy többek vagyunk, mint a sikereink, és már most is megélhetjük azt a mértékű önbecsülést, amire csak vágyunk, és nem kell ehhez semmi más, csak a megfelelő gondolkodásmód.

18 évesen kezdett vállalkozni. Jelenleg a Nincs Többé Jófiú! egyik vezetője és társalapítója. Küldetésük, hogy segítsenek valódi önbecsülést és mély, őszinte kapcsolatokat kialakítani azoknak, akik hajlandóak tenni ezért, valamint arra bátorítsák az embereket, hogy merjék valóban önmagukat adni.
Írásaival és videóival sok ember életére van hatással.

Bence előadott már a Pozitív Gondolkodók Napján, az Everness Fesztiválon, és rendszeresen jelennek meg írásai a Sikerközösségen és a Motivátor.ma-n.

Jelenleg marketing tanulmányait folytatja a Corvinuson.

Weboldal: www.borsosbence.hu
Facebook: www.facebook.com/nincstobbejofiu
Email: bence@borsosbence.hu