Bíró Bence Péter

DSC_0508 400x600A Nincs Többé Jófiú vezetője.Fiatal óta foglalkozik a csúcsteljesítménnyel, az önmegvalósítás és önbizalom pszichológiájával. 17 évesen fedezte fel Marton Gábor, a Sikerközösség.hu alapítója.  Egy évvel később szerződést kötött az amerikai íróval Robert Gloverrel, hogy elhozza a bestsellerét Magyarországra – a Nincs Többé Jófiút.

 

ntjfToborzott maga köré egy nagyszerű csapatot, akikkel kiadták a könyvet e-bookban, és felépítettek egy rendszert, ami férfiaknak és nőknek segít levetkőzni a megjátszott szerepeket, önbizalmat építeni, és annyi szeretetet megélni a mindennapokban, amennyit csak akarnak.

YouTube csatornája és Facebook oldala rengeteg értéket nyújt az embereknek:

„Rettenetesen sok erőt adott és felnyitotta a szemem bizonyos dolgokban, amiket már jobban nem elvakultan teszek. Minden videódat megnéztem, a főbb mondanivalókat mind kijegyzeteltem és minden reggel suli előtt átolvasom őket, annak érdekében, hogy sikeresen kezdjem a napot. Tényleg annyi mindenben sikerült segítened a videókon keresztül, hogy magam sem hiszem el, hogy sikerült egy csekély, de talán kamatozó önbizalmat építenem magamban”

Bence fellépett már a Pozitív Gondolkodók Napján, a Vision and Shine önbizalomtréningjén, és a Szupernőoldalon is segített önbizalmat és inspirációt építeni.

Jelenleg pszichológiai egyetemi tanulmányait folytatja a Pázmányon.