Anthony Robbins

sikeres vállalkozó, író és előadó

Anthony Robbins

Anthony Robbins 1960 február 29-én született Anthony J. Mahavorick néven Hollywoodban, California államban, az Amerikai Egyesült Államokban. Tanulmányait a Glendora High School-ban végezte, majd fiatalon dolgozni kezdett Jim Rohn-nak a híres amerika motivációs előadónak. Ezt követően hamar saját vállalkozásba kezdett személyiségfejlesztő trénerként és az NLP módszerrel (Neuro Lingivisztikus Programozás) kezdett foglalkozni.

 

 

ebreszd_fel_nyomda_2008.ai

Sikerét és hírnevét rekord eladásokkal büszkélkedő könyvei hozták meg, az Ébreszd fel a benned szunnyadó Óriást! és a Határtalan siker: a személyes eredményesség új tudománya c. könyvei. Utóbbinak az első kiadása 1987-ben jelent meg.

bookyard2943Robbins olyan témákról ír, mint az egészség és energia, félelmeink leküzdése, meggyőző kommunikáció, és gyümölcsöző kapcsolatok. Szintén nagyon ismertek és híresek a tréningjei, motivációs programjai. Ezeken a neuro-lingvisztikus programozás (NLP) módszerét használja. A tréningjein a félelmek leküzdésének metafórájaként tűzönjárást is oktat.

tony-robbins-unleash-the-power-within11983-ban saját szemináriumokat indított Unleash the Power Within néven, amiknek része volt egy tüzönjárás félelem leküzdő gyakorlata is, aminek köszönhetően hamar híre ment. Ezt követően élő képzések és infotermékek egész sorozatait indította el, melyekkel mára több, mint 4 millió embert ért el a világ 100 országából.

Az elmúlt harminc évben, Anthony Robbins tanácsadóként szolgálta a világ vezetőit. Tanácsaival látta el többek között Diana hercegnőt, Anthony Hopkinst, Bill Clintont, Andre Agassit, az NBA és az NHL sztárjait is. E mellett 5 best-seller sikerkönyv szerzője.

A Harvard Business Press beválasztotta a világ Top 200 Business Guruja közé.

anthony-robbins-foundation png1991-ben megalapította az Anthony Robbins Foundation nevű alapítványát, amely több, mint 2 millió élelmiszer kosarat oszt szét a rászorulók között évente. E mellett több önsegítő programot működtet iskolákban, egészségügyi intézményekben és börtönökben is.

1997-ben útjára indította a Leadership Academy nevű szemináriumait.

2010-ben indult el a Breakthrough with Tony Robbins nevű TV-s valóságshow-ja. Ezen a TV shown keresztül a nézők végig követhették, ahogy a műsor résztvevői szembe néznek és legyőzik személyes kihívásaikat. Az ABC csatorna két epizód után levette a műsorról alacsony nézettségre hivatkozva, majd 2012-ben az OWN Network újra műsorra tűzte.

Hamarosan újra Unleash the Power Within szemináriumot tart Európában, ahova a Sikeresemények.hu csapata újra magyar csoportot szervez:

[button link=”http://sikeresemenyek.hu/upw/” color=”” size=”” type=”3d” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”” gradient_hover_colors=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”” shadow=”yes” icon=”” icon_divider=”” icon_position=”” modal=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”” class=”” id=””]Erről további információkért kattints ide[/button]