Hazai előadók

Szabó Péter effekt 164x275

Szabó Péter

Sikertoktató, tréner, az “Állj félre a saját utadból” c. bestseller szerzője

Legfőbb célja az életben, hogy felnyissa az emberek szemét mindarra a csodára, amit az Élet felajánl számukra! Meggyőződése, hogy minden ember akkor kezdi el igazán élvezni az életet, ha megtalálja a személyes küldetését.

“Képzelj el egy hattyút, ahogy ringatózik a vízen. Milyen látvány? Fenséges, tiszteletet parancsoló, igaz? Akkor most képzeld el kérlek ugyanezt a hattyút, ahogy benevez a százméteres síkfutásra… Milyen esetlenné válik, ugye? Mindannyiunknak meg kell találnunk, hogyan válhatunk kecses hattyúvá! :-)”…

További információ

Szalay Ádám effekt 164x307

Szalay Ádám

Sikerkód vezető trénere, tv2 Naplójának főszerkesztője

„A feleségemmel, Szilviával azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél több embernek segítsünk abban, hogy az álmaik valóban megvalósuljanak.

Mert a siker tanulható. Ezért hoztuk létre Magyarországon a Sikerkód nevű kétnapos motivációs tréninget, amely során a résztvevőknek lépésről-lépésre megtanítjuk azokat a mindennapi életben alkalmazható módszereket, amikkel elérhetik a vágyott célt, legyen az pénz, ház, autó, karrier, boldog párkapcsolat, fogyás, vagy bármi más.”

További információ
Vanda 160x211

Mátrai Vanda

előadó, író, coach

„Az útkeresés vargabetűi engem sem kíméltek. A tapogatózó indulás az élelmiszermérnöki diplomát hozta el számomra, később az online marketing területén dolgoztam.

Bejártam az utat: onnan, hogy baráti társaságban is alig mertem megszólalni, ha rám irányult a figyelem, eljutottam odáig, hogy ma már tréningeket  és előadásokat tartok az álmok megvalósításának mikéntjéről.

További információ

 

Nagy G 160x205Nagy Gergely

Az OpcioGuru alapítója, opciós kereskedési tréner

Annak ellenére, hogy 12 évig IT vezetőként dolgozott, és soha nem kapott pénzügyi vagy tőzsdei képzést, ma egyike a legsikeresebb hazai tőzsdei oktatóknak és kereskedőknek. Saját tapasztalatait felhasználva tanulni vágyók százait vezeti be az opciós kereskedés rejtelmeibe.

További információ

 

Bíró Bence

Bíró Bence Péter

A Nincs Többé Jófiú vezetője.

Fiatal kore óta foglalkozik a csúcsteljesítménnyel, az önmegvalósítás és az önbizalom pszichológiájával. 17 évesen fedezte fel Marton Gábor, a Sikerközösség.hu alapítója.  Egy évvel később szerződést kötött az amerikai íróval Robert Gloverrel, hogy elhozza a bestsellerét Magyarországra – a Nincs Többé Jófiút.

További információ

 

Bence png 185x220

Borsos Be

 

Külföldi előadók

Tony effect 160x296

Anthony Robbins

sikeres vállalkozó, író és előadó

A Harvard Business Press beválasztott a világ Top 200 Business Guruja közé.

Szemináriumaival mára több mint 4 millió embert ért el a világ 100 országából.

Az elmúlt harminc évben, Anthony Robbins tanácsadóként szolgálta a világ vezetőit. Tanácsaival látta el többek között Diana hercegnőt, Anthony Hopkinst, Bill Clintont, Andre Agassit, az NBA és az NHL sztárjait is. E mellett 5 best-seller sikerkönyv szerzője.

További információ
Robert Kiyosaki

Robert Kiyosaki

sikeres befektető, író és tanár

Leginkább a Gazdag Papa márkanév alatt kiadott Gazdag papa, szegény papa sorozatban megjelent motivációs könyveiről, és egyéb kiadványokról ismert. Eddig 15 könyvet írt, amelyek összesen több mint 26 millió példányban keltek el.

Könyveit lefordították a világ összes főbb nyelvére.

Gazdag papa, szegény papa, a Cashflow négyszög és a Gazdag papa befektetési tanácsai is a The Wall Street JournalUSA Today és a New York Times a 10 legjobban eladott könyv között szerepelt.

További információ
Brian Tracy

Brian Tracy

előadó, tréner és szaktanácsadó

Négy nyelven beszél, rendelkezik a legmagasabb nemzetközi üzleti diplomával (MBA), és oktatott is MBA kurzusokon. Három cég elnöke, ezenkívül övé a világ egyik legnagyobb nemzetközi menedzsment oktatási vállalata.

Munkája, kutatásai kapcsán több mint 80 országban járt, 30.000 óránál is többet töltött el többek között a pszichológia, a közgazdaságtan, az üzlet és a történelem tanulmányozásával.

További információ
T Harv Eker effect 160x299

T Harv Eker

író, és előadó

A Milliomos elme titkai című best-seller sikerkönyv szerzője

Mindössze két és fél év alatt – nulláról indulva – vált milliomossá. Jelenleg Amerika egyik leggyorsabban fejlődő tréning cégének elnöke. Programjain több mint negyedmillió ember vett részt.

“Észre kell vennünk, hogy a gondolataink és hiedelmeink nem mi vagyunk, azok nincsenek hozzánk láncolva. Csak annyi értelmük van a számunkra, amennyi jelentőséget mi tulajdonítunk nekik. Mivel valamiben így is, úgy is hinni kell, válasszunk magunknak olyan hiedelmeket, amelyek gazdaggá tesznek bennünket!”

További információ
Robin 160x211

Robin Sharma

A világ egyik legelismertebb vezető tanácsadója

 

Robin Sharma kanadai születésű világhírű író és vezető tanácsadó. Fiatalon ügyvédi diplomát szerzett. Kiemelkedően sikeres volt ugyan a szakmájában, de túlhajszolttá vált és nem élvezte, amit csinál. Miután kilépett, saját maga adta ki első két könyvét. A legelső szemináriumán 23 résztvevő volt, amiből 21 az ő saját családtagja volt.

További információ
Dan Millman 160x261

Dan Millman

A békés harcos útja című könyv szerzője

Világhírű tornász, író, motivációs előadó, aki több millió ember életét változtatta meg szerte a világon. 17 műve 29 nyelven jelent meg a világ minden táján.

“Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt.”

“Maradj a jelenben. Semmit sem tehetsz, hogy megváltoztasd a múltat, a jövő pedig soha nem lesz pontosan olyan, amilyennek tervezed vagy reméled. Fájdalmad, félelmed és dühöd, sajnálkozásod és bűntudatod, irigységed és terveid és sóvárgásaid csak a múltban vagy a jövőben élnek…”

További információ
John C. Maxwell

John C. Maxwell

Vezetői szakértő, oktató és szerző

Könyveiből több mint 21 millió példány fogyott.

John C. Maxwell Garden City-ben (Michigan, Amerikai Egyesült Államok) született, 1947-ben. Édesapját követve a szolgálatban az Ohio-i Keresztény Egyetemen diplomázott 1969-ben, majd mesterfokozatot szerzett az Azuca Pacific Egyetemen, ezt követően doktorált teológiából a Fuller Teológiai Egyetemen.

További információ
Allan_Pease effect 160x259

Allan Pease

ausztrál magatartás-kutató a testbeszéd és a párkapcsolatok első számú sikerszerzője

Feleségével, Barbara Pease-zel együtt eddig 15 könyvet írtak, melyek több mint 100 országban, 51 nyelven, 25 millió példányban keltek el.

A népszerű házaspár gyakori szereplője a világsajtónak, műveikből kilenc tévésorozat, egy színdarab és egy bombasikerű film született. Világszerte rendszeresen tartanak előadásokat, Magyarországon is többször jártak már. Programjaikat a gazdasági élet minden területén alkalmazzák.

További információ
Bob Proctor effect 160x249

Bob Proctor

a Titok film főszereplője

Hasznos tanácsaival és remek könyveivel milliók életét tette könnyebbé és gazdagabbá, – minden értelemben

“Mindent, amit az életben megtapasztalsz, te magad vonzottál be, mégpedig az elmédben megjelenő képek által. A gondolataid által. Bármi történjen a fejedben, az előbb-utóbb az életedben is megjelenik.”

További információ
Joseph McCleandon effect 160x282

Joseph McClendon

író, és előadó

A világ egyik kiemelkedő elődadója a csúcsteljesítmény elérésnek területen. Oktató a Kaliforniai Egyetemen (UCLA)  újratervezése, vezetés, irányítás, és a fejlett kommunikációs területeken.

Cége, a világ egyik vezető csúcsteljesítménnyel foglalkozó coaching szervezet, amely együttműködik a vezetőkkel a politikai, a szórakoztatás, és egyéb üzleti területeken. Karrierjének mozgatórugója: Segíteni másoknak megtalálni, a belülről jövő boldogságot!

További információ