Időpont:
2014. április 13. @ 09:00 – 18:00
Helyszín:
Budapest 5 különleges pontján
Budapest
Magyarország
Részv. díj:
9.990 Ft
Kapcsolat:
Kategóriák:

ÖNFEJLESZTŐ KALANDTÚRA *
* ha már unod a sablonokat, de még vágyod a fejlődést

studying-abroad-budapest-panoramic-view


camino-iranytu.jpg
Ismerd meg, hogyan tudod visszavenni az irányítást, a negatív körülmények ellenére saját életedre, álmaidra fordítani figyelmed!

 

Ez a rendhagyó tréning Budapest 5 különleges pontján visz téged végig a nap során, ahol minden állomás a fejlődési utad 1-1 szakaszát szimbolizálja, és vált ki katartikus hatást, ha kellőképp nyitott vagy!

MI FOG TÖRTÉNNI? MI LESZ A HATÁS?

Kívül maradsz a stresszes helyzeteken, az energia nálad marad ahhoz, hogy megtaláld a megoldásaidat!

Egy olyan új nézőpont felvételét tanuljuk meg, aminek segítségével kívül tudunk maradni a játszmákon, negatív, lehúzó helyzeteken, és ebben a nyugodt, harmonikus állapotban könnyebben tudunk saját megoldásainkra rálátni.
camino-lany.jpg
A munkád és a magánéleted során gyakran kerülsz kapcsolatba emberekkel, és különböző – nem várt – helyzetekkel. Akkor tudsz sikeres lenni, ha nem billensz ki az egyensúlyodból, bármilyen hatás is ér kívülről. Ha képes vagy a külső nyomás ellenére is nyugodt maradni, akkor megláthatod a helyzet megoldását.

Ellenben ha valamitől idegessé válsz, elszomorodsz, feldühít valami, netán kétségbeesel, vagy csak szimplán feszít valami – nem tudod magadból kihozni a legjobbat, nem fog átmenni a legeslegjobb szándék sem. Egyszerűen azért, mert nem leszel abban az állapotban, hogy megtehesd.

Hivatásodban és a magánéletedben is használhatod

 

Itt megtanulod ezt kezelni és közömbösíteni egy egészen különleges módon – nálad marad az energia, az erő ahhoz, hogy a problémán felülemelkedve, megtaláld a megoldásokat! Ezt a módszert nem csak a munkádban, hanem a magánéletedben is használhatod: a párkapcsolatodban, a családodban, a hétköznapokban megélt problémák megoldására.

Miben különbözik ez a többi tréningtől, amin eddig részt vettem?

  • 70%-ban a szabadban töltöd majd az időt.
  • Nem (csak) az előadó által tanulsz, hanem saját magadtól, persze némi segítséggel 🙂
  • Itt megtudod, hogyan tudsz befelé figyelni, és a valódi érzéseidre támaszkodni.
  • Megismered a főváros 5 csodálatos helyszínét olyan szemmel, ahogy eddig még sohanem néztél rájuk… ez a rendhagyó tréning ugyanis Budapest 5 különleges pontján visz téged végig a nap során, ahol minden állomás a fejlődési utad 1-1 szakaszával függ össze, azt szimbolizálja igen erősen…!

 

Ez a tréning NEM neked szól, ha nem szereted: 

  • hagyományostól eltérő megoldásokat;
  • az újfajta szemléletek megismerését;
  • a városi sétát;
  • hogy az életed megváltozása folyamat, nem pedig egy pillanat műve…

 

RÉSZVÉTELI DÍJ

Az ár csupán 9.990 Ft. (Ha átgondolod, ez kb. annyi, mintha mozi után beülnétek enni valahová. Csak épp ezzel az életed változtathatod meg…)

Nincs kockázat, hiszen ha úgy érzed, neked ez a tréning semmi újat nem mutatott, nem érzed hasznosnak, és az itt megtanultakat beépíthetetlennek érzed az életedbe, visszafizetem neked az előadások árát.

 

KEDVEZMÉNY

Ha hozol magaddal valakit, vagy a pároddal jössz, a te részvételi díjad 8.990 Ft-ra csökken. Ezt jelezd kérlek a jelentkezéskor!

lefoglalom