Időpont:
2013. november 9. @ 15:30 – 20:00
Helyszín:
BUDAPEST, HUNGEXPO – „A” PAVILON
1106 Budapest
Albertirsai út 10
Magyarország
Részv. díj:
15.000 - 35.000 Ft

John C. MaxwellJohn C. Maxwell, nemzetközileg elismert vezetői szakértő, oktató és szerző, akinek könyveiből több mint 21 millió példány fogyott.

Dr. Maxwell az EQUIP és a John Maxwell Company alapítója, ahol több mint 5 millió vezetőnek tartott képzést 174 országban.

[clear]

A fővédnök ajánlása:

“John Maxell előadásain, könyvein keresztül évek óta tüzet csihol olyan helyeken, olyan emberekben, ahol már a láng kialudt, vagy éppen csak, hogy pislákol. Ezen felül azok is táplálkoztak a szavaiból, akiknek jobban megy a sorsuk. Praktikus, kézzelfogható tanácsaival, érdekes történetekbe csomagolva lopja be a biztatást az emberek szívébe. John Maxwell képes mágnes lenni, az emberek követni akarják őt, mert nemcsak az értelemre hat, az érzelmekre is, meggyőződésből beszél, nem pedig a feladat végrehajtásáért. Aki többre vágyik, akár a magánéletében, akár az ország életében, bölcsen jár el, ha John személyéből merítkezve folytatja az építkezés munkáját.”

Benkő Vilmos
fővédnök, Maxwell Üzleti Plusz Konferencia

Magyar Tehetség Nagykövete, 2013.
elnök, Amerikai Kereskedelmi Kamara
kereskedelmi igazgató, DBH Group

Benkő Vilmos közgazdász, küldetése a nyilvános beszéd oktatása. Megalapította a nyilvános beszéd tanításával foglalkozó Toastmaster International nemzetközi szervezet hazai képviseletét,. Néhány kollégájával útjára indított egy retorikai programot a Kozma utcai börtönben. A foglalkozások során Benkő Vilmos visszaadja a fogvatartottak önbecsülését és önbizalmát, valamint módszertani támogatást ad a raboknak egy szabadulás utáni, sikeres élet stratégiájának kidolgozásához.

Tonk Emil ajánlása:

Kedves Barátom!

Azt tanácsolom, hogy november 9-én délutánra más programot ne tervezz. Legyél ott a Hungexpo „A” pavilonjában. Legyél részese egy vissza nem térő alkalomnak, találkozz a világ legkiválóbb vezetői trénerével. Ha érdekel, hogyan gondolkodik John C. Maxwell, aki rendszeresen tart előadás a Fortune 500 – a világ legnagyobb vállalatai – vezetőinek, akit a Világ Elsőszámú Vezetési Gurujának neveznek. Az Egyesült Nemzetek nagykövetei, nagy szervezetek vezetői, katonai és egyházi vezetők figyelik és hallgatják tanácsait, tanításait a vezetés fortélyairól. Ritka alkalom, amit kihagyni vétek, sőt bűn!

Az igazi minőség a tanulásban, a tudásunk gyarapításában – a legjobbtól tanulni. Nagyszerű lehetőség betekinteni a sikeres emberek gondolkodásába olyan személytől, aki ebben egyedülálló, páratlan és igazi példa. Ne felejtsd – az okos ember a saját tapasztalataiból sokat tanul, a másokéból épít igazán karriert. Itt lesz az alkalom együtt meríteni hitet, bátorságot, magabiztos tudást a jövő sikereihez! Legjobb út a kiválósághoz!

Tonk Emil – A „Dr. Hogyan”

John C. Maxwell, üzleti tanítása nemzetközileg legelismertebb és a leginkább alkalmazott módszer. Eddig 21 millió példány kelt el könyveiből, melyeknek köszönhetően 174 országban több mint 5 millió képzett üzletember végzi sikeresen a munkáját.

Konferenciánk célja, hogy elősegítse a hazai és nemzetközi üzleti élet szereplőinek szemléletmód váltását. Az előadó személye és értékrendje, a helyszín, a rendezvény színvonala mind garanciát biztosít ehhez. A mindennapi élet kihívásainak – üzleti, vállalati döntések-pénzügyek, vezetés-csapatmunka, kapcsolatok kezelése, magánélet – helyes kezeléséhez, jó döntéseihez kívánunk iránymutatást adni John C. Maxwell előadásain keresztül.

Rendezvényünk kitűnő lehetőséget nyújt arra, hogy a hazai üzleti élet vezetőivel találkozhassanak. Ragadja meg ezt a nem mindennapi lehetőséget, hogy több mint 5000 üzletemberrel együtt tájékozódjon a legújabb nemzetközi trendekről.

Rendhagyó eseményünk iránt rendkívül nagy az érdeklődés. A résztvevők száma limitált. Az ültetés érkezési sorrendben történik.

Tájékoztatjuk, hogy John C. Maxwell előadása angol nyelven fog folyni, tolmácsolást biztosítunk.

Természetesen módjában áll, hogy most csak az igényelt jegyek számát adja meg a„Regisztráció” menüpont alatt. A konkrét résztvevők személyét Ön dönti el, tehát a belépőjegyek nem névre szólóak.