Időpont:
2014. április 6. @ 17:00 – 18:00
Helyszín:
A saját otthonod
Részv. díj:
ingyenes
Kapcsolat:
Kategóriák:

Legyen 2014 A Legjobb Éved Online Tréning (Webinar) Sorozat

Legyen ez az első éved, amikor a fogadalmaidat valóban valóra is váltod!

Az online előadás témája: A Siker 5+2 lépése.

A „Legyen 2014 a legjobb éved online tréningsorozat” eheti epizódjában megismerkedünk azzal a néhány egyszerű ám annál hatásosabb lépéssel, amelyek követésével bármely vágyadat, álmodat megvalósíthatod.

Az előadást Marton Gábor a Sikerközösség egyik alapítója fogja tartani, aki közel egy évtizede foglalkozik személyiségfejlesztéssel. Az eddig eltelt évek során több száz embernek tartott előadást ebben a témakörben is.

Dátum: 2014.04.06 (vasárnap)
Időtartam: 17:00-18:00
Tréner: Marton Gábor, a Sikerközösség egyik alapítója
Helyszín: a saját otthonod (az előadás napján emailben küldjük az online teremhez szükséges belépési linket azoknak, akik regisztráltak!)

A részvétel INGYENES

jelentkezem_button_png

Készülj papírral és tollal/ceruzával, hogy tudjál jegyzetelni és helyben megcsináld a feladatokat!

Ezen a héten is egy „aktív” webinarra készülj, hiszen az elmélet mellett a stratégiákat azonnal begyakoroljuk és ezáltal be is építjük, hogy azok előnyeit egyből megtapasztald.

Mazsoláztunk a korábbi online tréning visszajelzésekből:

„Adott egy jó nagy pozitív löketet , energiát hogy tovább folytassuk a küzdelmet, és hogy semmiképpen se adjuk fel, ezek mellett új dolgokra világított rá.”

„Motiváltabb vagyok, ez nagyban köszönhető Gábor személyének!”

„Remek előadás volt, sok tapasztalatot szereztem, köszönöm.”

„Maximálisan! Gábor világos és letisztult gondolkodása, személyes történetei és optimizmusa nagyon motiváló volt. 🙂 A bemutatott egyszerű, de mégis hatékony technikákat pedig mindenképp fogom használni a mindennapokban. :)”

„Még erősebb lettem,mert a valódi példa számomra mindig nagyon ösztönző! Megerősített abban is,hogy mennyire fontos a rendszeres gyakorlás.”

jelentkezem_button_png