Történetünk röviden Azaz, hol kezdtük, és miért tesszük… : )

Kedves Látogató!

Hogy hol kezdtük mi? Hát lássunk neki!

checklist pngSzármazásunkat tekintve mind a ketten vidéken nőttünk fel. Az iskolák elvégzése után bekerültünk a nagy betűs életbe, ahol már a munka került előtérbe.

A mindennapjaink felett a megszokás és a rutin vette át az irányítást, mint az emberek többségénél. Olykor ugyan eljártunk szórakozni, de mégsem éreztük azt, hogy minden napunk ajándék. Mindig a pénteki nap lobogott a szemünk előtt, s így elfelejtettük élvezni az addig tartó időszakot. Tudtuk, hogy az élet nem arról szól, hogy mindig várunk valamire, hanem arról hogy megvalósítsuk mindazt, amit igazán akarunk.

Got itS a változás elindult

Találkoztunk a Cashflow társasjátékkal, amely új utakat nyitott meg előttünk. Megismerések, felismerések és újabbnál újabb behatások értek minket. Kíváncsiságunk nem hagyott nyugodni, így különböző tanfolyamokon vettünk részt, melynek keretében információkat tudtunk gyűjteni.

Így találkoztunk a személyiségfejlesztéssel, önismerettel, pénzügyi intelligenciával, passzív jövedelemmel, illetve még számos lehetőséggel.

step by stepCélunk

Az általunk elsajátított ismereteket minél több emberhez eljuttassuk és segítséget nyújtsunk az első vagy a következő lépés megtételében. Legyen szó könyvről, magáról a Cashflow játékról vagy akár egy személyiségfejlesztő tréningen való részvételről.

 

eloado

A döntés rajtad áll

Ránk számíthatsz! Azon vagyunk, hogy minél több információt összegyűjtsünk hazai és külföldi előadókról, előadásokról, illetve tréningekről, annak érdekében, hogy a választásod megkönnyítsük.

Ne habozz, hisz az élet pillanatok alatt elillan, s nem mindegy, hogy Te irányítod azt, vagy az élet irányít Téged!

A többiben már mi segítünk neked. : )

Ha bármilyen kérdésed van, bátran keress fel minket, akár telefonon vagy e-mailben.
Csodálatos napot Neked!

VikImi

Viki és Imi

Sikeresemények.hu

 

Kapcsolat

Jelentkezz csapatunkba