aug 24 szo
Szalay Ádám – Sikerkód Alaptanfolyam - Hotel Tulip Inn Budapest Millennium
10:00 – 2013. augusztus 25. @ 18:00

Szalay Ádám effekt 164x307

A siker nem más, mint egy mindenki által tanulható viselkedési forma.

Csak éppen egyetlen szót sem tanítanak róla nekünk az iskolában. Ezért hoztuk létre a Sikerkód nevű motivációs rendszert, amely konkrét eszközöket és stratégiákat ad át azoknak, akik előre akarják mozdítani a pénzügyeiket, a karrierjüket vagy a társas kapcsolataikat. Mindezzel az a célunk, hogy minél több embernek segítsünk pozitív, minőségi változást hozni az életébe.

A Sikerkód tréningjein olyan módszereket tanulhatsz, amelyeket egyszerű elsajátítani, fokozatosan beépítheted őket a mindennapi életedbe, és ha kitartóan alkalmazod őket, akkor minden bizonnyal sikerül megvalósítani régóta vágyott álmaidat.

Ha ismered a szabályokat, akkor mindegy, mi a célod, el tudod érni

Az autós GPS-nek két dolgot kell tudnia: hol tartunk most (A) és hova akarunk eljutni (B). A legtöbb ember nincs tisztában azzal, milyen hiedelmek és meggyőződések juttatták a jelenlegi helyzetébe (A), és igazából nem döntötte el, mit akar (B). Gyakran nem is tűzünk ki célokat. Aztán csodálkozunk, hogy nem jutunk egyről a kettőre, és elkerül bennünket a boldogság.

További információk

Sze 6 pén
Pénzügyi Bőség Konferencia - Lurdy Ház
17:00 – 20:30

Egy különleges konferencia, ahol sokat fogsz hallani arról, mi a valódi gazdagság, ami túl mutat a pénzen. Mi a bőség, különböző vállalkozók, befektetők, előadók szemszögéből tekintve.

Olyan kedvezményekkel, és meglepésekkel várunk amivel eddig ilyen konferencián még nem találkozhattál!

Regisztrálj most a konferencia oldalán: http://sikeresemenyek.hu/i-penzugyi-boseg-konferencia/

cover with texts 600x218

Sze 18 sze
Dan Millman Budapesten - SYMA Rendezvény és kongresszusi központ
17:00 – 22:30

Dan Millman 160x261A békés harcos útja című könyv szerzője

A Világhírű tornász, író, motivációs előadó, aki több millió ember életét változtatta meg szerte a világon ellátogat hozzánk Magyarországra.

“Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt.”

További információk

Sze 21 szo
3. Sikertérkép konferencia - Park Inn Hotel by Radisson
09:00 – 18:00

3. Sikertérkép konferencia Facebook fejléc

Egy fergeteges konferencia szenzációs előadókkal, meglepetésekkel, és természetesen most is a teljes részvételi díj a helyszínen levásárolható könyvekre, hanganyagokra, és tréningekre!

NE FELEDD! A teljes részvételi díjadat levásárolhatod!

A részvételi díj összege 9.990 forint, amely teljes egészében levásárolható rengetegféle könyvre, hanganyagra, vagy tréningre!

Hogyan?

1372955129_145x64_ertekpapir_1000_2.jpg
A rendezvény napján, a regisztráció során kapni fogsz Sikertérkép konferencia értékpapírokat 10.000 forint értékben ezres és kétezres címletekben, melyeket teljes egészében le tudsz vásárolni a helyszínen!

[clear]

Íme egy kis ízelítő az előző konferenciáról:

Részletes program:

9:00-10:00 Csonka Enikő – Fitness világbajnok

10:00-10:30 Szünet

10:30-11:30 Sándor András – Médiaharcos

11:30-12:00 Szünet

12:00-13:00 Oravecz Nóra – Írónő, blogger

13:00-14:00 Ebédszünet

14:00-15:00 Szabó Péter – Motivációs előadó, tréner

15:00-15:30 Szünet

15:30-16:30 Szili Nóra– Televíziós műsorvezető, riporter, újságíró

16:30-17:00 Szünet

17:00-18:00 Fenyő Iván – Színész

Házigazda: Szabó Péter

További információk

3. Sikertérkép konferencia plakát

 

Sze 28 szo
Success Seminar 2013 London - ExCeL London
09:00 – 19:00

Íme egy újabb siker esemény:

SS-2013-UK-header

 

Részletek hamarosan!

okt 5 szo
Endorfin termelő HumorKongresszus - Lurdy Ház
09:30 – 18:00

Gondoltad volna…,

hogy a kiemelkedően sikeres emberek egyik legfontosabb közös jellemzője a jó humorérzék? Vajon miért van ez így? Napoleon Hill szerint azért, mert a humor elegyengeti a siker felé vezető út göröngyeit. 


Szeretnéd tudni…

milyen hatalmas támogató erőt, és mennyi hatékony eszközt tud adni a humor a Te személyes céljaid eléréséhez? Tarts velünk október 5-én, és derítsd ki:
 Hogyan tudod elkerülni vagy pozitívba fordítani a kínos szituációkat, illetve melyek azok a hasznos és erőteljes technikák, amelyek ezt biztosítják az életedben?
 Mitől lesz egészséges önismereted és önbizalmad, illetve hogyan támogatja ezeket a humorérzék? 
 Mi a „humormágia”, és hogyan tudod elvarázsolni az embereket a humoroddal? 
 Miként tudod a dolgok napos oldalát nézni, és újult erővel haladni áhított céljaid felé akkor is, ha cudar napod van, és igazán egyedül érzed magad a gondjaiddal?
Október 5-én, a HumorKongresszuson mindez kiderül!


Ráadásul…
e
z után a nap után jótékony vírusként fogsz hatni az emberek lelkére: egyszerűen boldogabbak lesznek a társaságodban. 🙂

Szabó Péterrel, Szalay Ádámmal és még sok fantasztikus előadóval!

Ott akarok lenni a HumorKongresszuson!

okt 12 szo
Allan Pease Budapesten - Syma Csarnok
21:00 – 2013. október 13. @ 18:00

Berkics Miklós

Forever Gyémántképzés

Országos nyílt szeminárium

Allan_Pease effect 160x259A Forever Living Product Company elhozza Budapestre Allan Pease-t aki ausztrál magatartás-kutató a testbeszéd és a párkapcsolatok első számú sikerszerzője.

Allan Pease

Allan Pease

okt 19 szo
Robert Kiyosaki – National Achivers Congress - Amsterdam RAI
08:45 – 2013. október 20. @ 19:00

Robert KiyosakiA Sikeresemények lelkes csapata lehetővé teszi számodra, hogy ÉLŐBEN láthasd és hallhasd Kim és Robert Kiyosakit, akár magyar szinkrontolmáccsal!

Májusban Londonba vittünk 27 fős magyar csapatot Anthony Robbins UPW szemináriumára, azt is nagyon élveztük és természetesen sokat tanultunk!

Most Amsterdamba szervezünk utat számotokra ahol Robert és Kim Kiyosaki mellett további rangos előadótól lesz lehetőséged tanulni!

Addig is csatlakozz az eseményhez facebookon és hívd meg a barátaid is.

Az esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/685579884802426/

 

Itt lesz Robert Kiyosaki élőben!
http://sikeresemenyek.hu/robert2013/

nov 9 szo
JOHN C. MAXWELL-LEL: A CSAPATRÓL, SIKERRŐL, KAPCSOLATOKRÓL ÉS VEZETÉSRŐL - BUDAPEST, HUNGEXPO – „A” PAVILON
15:30 – 20:00

John C. MaxwellJohn C. Maxwell, nemzetközileg elismert vezetői szakértő, oktató és szerző, akinek könyveiből több mint 21 millió példány fogyott.

Dr. Maxwell az EQUIP és a John Maxwell Company alapítója, ahol több mint 5 millió vezetőnek tartott képzést 174 országban.

[clear]

A fővédnök ajánlása:

“John Maxell előadásain, könyvein keresztül évek óta tüzet csihol olyan helyeken, olyan emberekben, ahol már a láng kialudt, vagy éppen csak, hogy pislákol. Ezen felül azok is táplálkoztak a szavaiból, akiknek jobban megy a sorsuk. Praktikus, kézzelfogható tanácsaival, érdekes történetekbe csomagolva lopja be a biztatást az emberek szívébe. John Maxwell képes mágnes lenni, az emberek követni akarják őt, mert nemcsak az értelemre hat, az érzelmekre is, meggyőződésből beszél, nem pedig a feladat végrehajtásáért. Aki többre vágyik, akár a magánéletében, akár az ország életében, bölcsen jár el, ha John személyéből merítkezve folytatja az építkezés munkáját.”

Benkő Vilmos
fővédnök, Maxwell Üzleti Plusz Konferencia

Magyar Tehetség Nagykövete, 2013.
elnök, Amerikai Kereskedelmi Kamara
kereskedelmi igazgató, DBH Group

Benkő Vilmos közgazdász, küldetése a nyilvános beszéd oktatása. Megalapította a nyilvános beszéd tanításával foglalkozó Toastmaster International nemzetközi szervezet hazai képviseletét,. Néhány kollégájával útjára indított egy retorikai programot a Kozma utcai börtönben. A foglalkozások során Benkő Vilmos visszaadja a fogvatartottak önbecsülését és önbizalmát, valamint módszertani támogatást ad a raboknak egy szabadulás utáni, sikeres élet stratégiájának kidolgozásához.

Tonk Emil ajánlása:

Kedves Barátom!

Azt tanácsolom, hogy november 9-én délutánra más programot ne tervezz. Legyél ott a Hungexpo „A” pavilonjában. Legyél részese egy vissza nem térő alkalomnak, találkozz a világ legkiválóbb vezetői trénerével. Ha érdekel, hogyan gondolkodik John C. Maxwell, aki rendszeresen tart előadás a Fortune 500 – a világ legnagyobb vállalatai – vezetőinek, akit a Világ Elsőszámú Vezetési Gurujának neveznek. Az Egyesült Nemzetek nagykövetei, nagy szervezetek vezetői, katonai és egyházi vezetők figyelik és hallgatják tanácsait, tanításait a vezetés fortélyairól. Ritka alkalom, amit kihagyni vétek, sőt bűn!

Az igazi minőség a tanulásban, a tudásunk gyarapításában – a legjobbtól tanulni. Nagyszerű lehetőség betekinteni a sikeres emberek gondolkodásába olyan személytől, aki ebben egyedülálló, páratlan és igazi példa. Ne felejtsd – az okos ember a saját tapasztalataiból sokat tanul, a másokéból épít igazán karriert. Itt lesz az alkalom együtt meríteni hitet, bátorságot, magabiztos tudást a jövő sikereihez! Legjobb út a kiválósághoz!

Tonk Emil – A „Dr. Hogyan”

John C. Maxwell, üzleti tanítása nemzetközileg legelismertebb és a leginkább alkalmazott módszer. Eddig 21 millió példány kelt el könyveiből, melyeknek köszönhetően 174 országban több mint 5 millió képzett üzletember végzi sikeresen a munkáját.

Konferenciánk célja, hogy elősegítse a hazai és nemzetközi üzleti élet szereplőinek szemléletmód váltását. Az előadó személye és értékrendje, a helyszín, a rendezvény színvonala mind garanciát biztosít ehhez. A mindennapi élet kihívásainak – üzleti, vállalati döntések-pénzügyek, vezetés-csapatmunka, kapcsolatok kezelése, magánélet – helyes kezeléséhez, jó döntéseihez kívánunk iránymutatást adni John C. Maxwell előadásain keresztül.

Rendezvényünk kitűnő lehetőséget nyújt arra, hogy a hazai üzleti élet vezetőivel találkozhassanak. Ragadja meg ezt a nem mindennapi lehetőséget, hogy több mint 5000 üzletemberrel együtt tájékozódjon a legújabb nemzetközi trendekről.

Rendhagyó eseményünk iránt rendkívül nagy az érdeklődés. A résztvevők száma limitált. Az ültetés érkezési sorrendben történik.

Tájékoztatjuk, hogy John C. Maxwell előadása angol nyelven fog folyni, tolmácsolást biztosítunk.

Természetesen módjában áll, hogy most csak az igényelt jegyek számát adja meg a„Regisztráció” menüpont alatt. A konkrét résztvevők személyét Ön dönti el, tehát a belépőjegyek nem névre szólóak.

dec 14 szo
4. Sikertérkép konferencia - Park Inn Hotel by Radisson
10:00 – 16:00

fejlec 600x216

 

Egy fergeteges konferencia szenzációs előadókkal, meglepetésekkel, és természetesen most is a teljes részvételi díj a helyszínen levásárolható könyvekre, hanganyagokra, és tréningekre!

NE FELEDD! A teljes részvételi díjadat levásárolhatod!

A részvételi díj összege 9.990 forint, amely teljes egészében levásárolható rengetegféle könyvre, hanganyagra, vagy tréningre!

Hogyan?

1372955129_145x64_ertekpapir_1000_2.jpg
A rendezvény napján, a regisztráció során kapni fogsz Sikertérkép konferencia értékpapírokat 10.000 forint értékben ezres és kétezres címletekben, melyeket teljes egészében le tudsz vásárolni a helyszínen!

[clear]

Íme egy kis ízelítő egy korábbi konferenciáról:

Előadók:

Szabó Péter motivációs előadó, tréner, és az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője

Szabó Péter motivációs előadó, tréner, és az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője

Szabó Péter motivációs előadó, tréner, és az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője. Dolgozott árokásóként, pincérként, marketingesként, majd kemény, kitartó munkával eljutott egy sokak által irigyelt pozícióba, ahol több mint 1500 ember munkáját irányította. Akkor jött rá, hogy teljesen más az, amire legbelül vágyik, ezért elkezdett azzal foglalkozni, ami az igazi boldogságot jelenti számára: teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy saját tapasztalatait, és megszerzett tudását másoknak átadva megkönnyítse az emberek életét. Mára több kontinensen keresett előadó (nemrégen Kanadában, és Ausztráliában is tartott tréningeket), és két csodálatos gyermek büszke édesapja.

 

Előadása: 10:00 – 10:45
Címe: Ha az élet ajándékot akar adni, kihívásokba csomagolja

 

Lehet, hogy benned is felmerültek már az alábbi kérdések:

Miért pont velem történik mindez? Meddig kell még kitartanom? Biztos, hogy ez az én utam?

Visszatekintve mindig kiderül, hogy a történtek a mi érdekünket szolgálták, de amikor az élet éppen próbára tesz, akkor nem is olyan egyszerű megérteni, elfogadni mindezt, és menni tovább a céljaink felé.

Előadásomon keresztül ebben fogok segíteni neked.

 

Kik fognak még előadni?

Hamarosan kiderül!!!

Jegyárak

Páros jegy 9.970 forint, ami két fő részvételét biztosítja az előadásokon.

Normál jegy 9.970 forint, ami egy fő részvételét biztosítja az előadásokon, és ami 100%-ban levásárolható könyvekre, hanganyagokra és tréningekre.

V.I.P. jegy 24.970 forint, ami egy fő részvételét biztosítja az előadásokon, és ami 100%-ban levásárolható könyvekre, hanganyagokra és tréningekre, valamint… … jogosít a lenti CSAK V.I.P. vendégek részére szóló kedvezményekre.

Csak V.I.P. vendégek részére: 
  • 16:00 – 16:30 Kötetlen beszélgetés az előadókkal a V.I.P. szobában
  • 16:30 – 17:30 Szabó Péter exclusive zártkörű előadása
  • 100%-ban (25 ezer forint értékben) levásárolható a jegyár
  • Gyors, soron kívüli regisztráció.
  • Ültetés az első sorokban (közvetlenül az előadókhoz)
  • Ebéd az előadókkal
  • V.I.P. szobában vendéglátás minden szünetben